Futbol

El Girona rep, a Montilivi, el líder, el FC Barcelona, en un partit històric

El Barça intentarà allargar la seva ratxa de victòries davant d'un Girona que intentarà tornar a sumar els tres punts després de tres partits sense fer-ho. Serà el primer partit en competició oficial entre els dos conjunts

Actualitzat

El FC Barcelona arriba líder a un partit històric a Montilivi (avui, a les 20.45), on s'enfrontarà per primera vegada al conjunt gironí, que va tenir una bona arrencada de la Lliga, però que acumula més de tres-cents minuts sense marcar un gol.

Els d'Ernesto Valverde, líders invictes, visiten Montilivi al capdamunt de la classificació, amb un avantatge de set punts amb el Reial Madrid en cinc jornades, a més d'haver mostrat un gran potencial golejador (17 gols), que torna a tenir en Lionel Messi al seu màxim exponent, amb nou gols a la Lliga.

Suárez tornarà a la titularitat a Girona en el que serà el seu partit número 100 amb el Barça. El fet que el Barça jugui dimecres contra l'Sporting de Portugal, en la segona jornada de la Lliga de Campions, hi ha la incògnita de si Valverde seguirà donant minuts a dos jugadors que estan en ratxa, com són Denis Suárez i Paulinho. Deulofeu no ha entrat a la llista, igual que Semedo, cosa que donarà titularitat a Sergi Roberto.

Un Girona amb ganes de fer història

A la bona arrencada a la Lliga del Girona l'ha succeït una sèrie de mals resultats, sense gols, però no per això ha decaigut la il·lusió davant d'aquest nou duel català. Quan el 4 de juny el Girona va certificar l'històric ascens a Primera Divisió, aficionats i jugadors del conjunt de Montilivi van omplir els carrers de la ciutat catalana amb un càntic: "Vigila, Leo Messi, Girona ja és aquí". Ara ha arribat el moment.

Puntuar contra el Barça seria molt important per als de Pablo Machín, que han sumat només un punt dels últims nou possibles. Fins ara, el Girona ha dominat en diverses fases d'aquests partits, però l'equip ha estat incapaç de convertir les oportunitats de gol que ha tingut i acumula 332 minuts de Lliga sense marcar.

Per combatre la falta d'encert que pateix el quadre de Montilivi en aquesta arrencada de competició, Pablo Machín podria tornar a alinear Larry Kayode, que ja va ser titular en el partit de dimecres a Leganés en detriment de Porto. També hi pot haver novetats en la línia defensiva, ja que ni Marc Muniesa ni Pedro Alcalá han participat en l'entrenament d'aquest divendres. El català va haver de retirar-se del partit de Butarque en el minut 60 i Pablo Machín va admetre: "Segurament serà baixa per precaució".

Si finalment Alcalá no es recupera, serà Jonás Ramalho, que encara no ha debutat en la Lliga, el que ocupi el seu lloc en l'alineació. En la demarcació del central esquerrà, el canari Juanpe, titular en els últims dos partits, és el favorit per sortir d'inici.

Aquest és el vídeo que ha preparat el club gironí per rebre el Barça:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut