Stuani tornarà a l'equip (EFE)
Futbol

El Girona rep el Leganés en busca del quart triomf seguit a casa

L'equip blanc-i-vermell, que ha guanyat els seus tres últims partits com a local, recupera Stuani per rebre aquest vespre el Leganés (21.00)

Actualitzat

El Girona obre aquest vespre (21.00) la 24a jornada de Primera Divisió rebent el Leganés, un altre equip modest que fent les coses bé ha destacat durant la temporada. L'equip blanc-i-vermell, que ve d'encaixar una immerescuda derrota al camp del Sevilla (1-0), vol mantenir la seva ratxa a Montilivi, on ha guanyat els tres últims partits.

Pablo Machín recupera per aquest partit el seu golejador, Cristhian Stuani, que davant el Sevilla es va quedar finalment a la banqueta per molèsties. Com a contrapartida, Pere Pons, que va acabar tocat el partit del Sánchez Pizjuán, començarà veient el partit des de la banqueta. Aleix Garcia serà l'encarregat de substituir-lo, ja que David Timor no pot jugar davant el Leganés, el seu exequip, perquè en el seu traspàs es va incloure una "clàusula de la por".

D'aquesta manera el Girona sortirà amb: Bono, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Aday, Mojica, Aleix García, Granell Borja García, Portu i Stuani. S'asseuran a la banqueta: Gorka, Pere Pons, Eloi, Olunga, Lozano, Muniesa i Maffeo.

El Leganés, però, arriba a la cita en una situació pitjor: amb set baixes i la sensació d'estar pagant el desgast de la Copa, on l'equip madrileny va elevar el seu sostre històric i va arribar a les semifinals.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut