Segona A

El Girona remunta el gol del Numància i aconsegueix el cinquè triomf històric consecutiu a Montilivi (1-3)

Triomf històric del Girona contra el Numància (3-1) en el partit de Fires de Sant Narcís corresponent a l'onzena jornada. Els de 'Rubi' encadenen el cinquè triomf consecutiu a Montilivi, una fita mai aconseguida per l'equip gironí en aquesta Segona A. El Girona ha hagut de remuntar un gol inicial dels visitants que han arribat al descans guanyant per 0 a 1 amb gol de Natalio. A la segona els gols d'Acuña, de Jandro de penal i de 'Benja' han capgirat el marcador i han donat tres punts més als gironins, que ja són quarts a la classificació.

Triomf històric del Girona contra el Numància (3-1) en el partit de Fires de Sant Narcís corresponent a l'onzena jornada. Els de 'Rubi' encadenen el cinquè triomf consecutiu a Montilivi, una fita mai aconseguida per l'equip gironí en aquesta Segona A. El Girona ha hagut de remuntar un gol inicial dels visitants, que han arribat al descans guanyant per 0 a 1 amb gol de Natalio. A la segona els gols d'Acuña, de Jandro de penal i de 'Benja' han capgirat el marcador i han donat tres punts més als gironins, que ja són quarts a la classificació.

Una badada de la defensa del Girona ha permès al Numància avançar-se en el marcador gràcies a Natalio. El Girona ha pressionat per buscar l'empat però fins al minut 36 no ha xutat a porta amb perill. Felipe Sanchón ha xutat desviat des de la frontal de l'àrea a l'esquerra del porter Yago Herrarín. L'ocasió més clara dels de 'Rubi' a la primera part ha estat una semirematada de Tébar a boca de canó que no ha trobat porteria a un minut del descans.

Reacció fulminant a la segona

Amb una assistència de Felipe Sanchón i posterior rematada de cap d'Acuña (en el tercer gol d'aquest campionat), el Girona ha començat la remuntada. Era el minut 51 i només cinc minuts després l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels locals per mans clares d'un defensor del Numància. Jandro ha estat l'autor d'aquest dos a un que culminava la remuntada. El Girona s'ha defensat amb ordre i amb un bon contraatac 'Benja' (que acabava d'entrar al camp) ha fet el 3 a 1 en aprofitar una assitència de Jofre.