El Girona remunta contra el Còrdova i trenca una ratxa de tres derrotes consecutives (2-1)

El Girona ha derrotat el Còrdova a Montilivi i ha trencat una ratxa de tres derrotes consecutives. El partit ha començat molt malament per als gironins, ja que els andalusos s'han avançat amb un gol matiner d'Arteaga al minut 8. Peragón ha pogut fer l'empat però ha fallat un penal i ha hagut de ser Kiko Ratón, també de pena màxima, l'autor de la igualada en el minut 38. En l'inici de la represa, Kiko Ratón ha culminat un ràpid contraatac per fer el 2-1 tot i que el Girona ha hagut de patir fins al final per sumar els tres punts. En el minut 85, Pepe Díaz ha fallat el tercer penal del matx, que hauria significat l'empat a dos, i Jorquera, amb dues aturades providencials, també ha estat decisiu en el triomf del seu equip.

La victòria del Girona contra el Còrdova deixa a tocar la permanència als gironins. Un triomf molt suat per part dels homes de Narcís Julià després de començar el partit encaixant el zero a un en el minut 8 que ha aconseguit Arteaga després de rematar al fons de la xarxa una centrada de la mort d'Assen. Per acabar-ho d'adobar, els catalans han fallat un penal per part de Peragón. Posteriorment, una altra pena màxima favorable als locals l'ha convertit Kiko Ratón en l'empat a un.

El mateix jugador, ja en el segon temps, ha aprofitat un gran servei de Peragón per fer el gol de la victòria culminant una gran acció individual. El Girona ha patit fins a l'acabament i ha sumat els tres punts en un final agònic. Pepe Díaz, en el minut 85, ha errat el tercer penal del partit, que hauria significat l'empat a dos. I també gràcies a la gran actuació del seu porter Jorquera, que amb dues aturades providencials ha permès el seu equip sumar un triomf que l'allunya a nou punts de la zona de descens a set jornades per al final del campionat. Sens dubte, una alegria per a uns jugadors que fa quatre mesos que no cobren.