Girona

El Girona recupera els internacionals abans de rebre la Reial Societat

Stuani, Kayode i Maffeo disposen de poc temps per preparar la tornada de la Lliga a Montilivi

Josep M. PuigActualitzat

El Girona ha pogut fer dijous el seu primer entrenament amb tots els internacionals, tot just un dia abans de la visita divendres de la Reial Societat a Montilivi (21.00). Els davanters Cristhian Stuani i Larry Kayode i el carriler Pablo Maffeo han completat la sessió preparatòria després dels seus compromisos internacionals. El porter Yassine Bounou es va incorporar dilluns després de classificar-se per al Mundial de Rússia.

Pere Pons tampoc s'ha entrenat i serà baixa durant unes setmanes víctima d'un trencament muscular en el bessó de la cama que es va fer divendres passat en un entrenament e. El migcampista de Sant Martí Vell és el jugador més utilitzat pel tècnic en aquest inici de temporada, després d'haver disputat 949 minuts i haver estat titular en tots els partits.

Timor o Aleix Garcia

El tècnic té peces per cobrir la baixa del gironí. Si vol domini de la pilota, Aleix Garcia té més números que no pas David Timor. El valencià només ha estat titular en el partit de Copa contra el Llevant i va formar un doble pivot amb Àlex Granell. Per la seva part, Aleix Garcia ha estat tres partits titular, ha jugat de suplent contra el Sevilla, n'ha vist quatre íntegrament des de la banqueta i tres més no ha estat convocat.

"Tots dos jugadors estan capacitatats per jugar. Vull esperar a divendres per decidir perquè també tenim jugadors internacionals que han arribat tard i encara pot haver alguna sorpresa en l'onze titular", ha explicat Pablo Machín en roda de premsa que no ha volgut detallar la lesió concreta de Pere Pons.

El Girona disputarà el seu primer partit en divendres i per fomentar l'assistència el club ha engegat una campanya de promoció de 2x1 per a les entrades del partit contra la Reial Societat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut