Futbol

El Girona rebrà l'Osasuna amb ambició i amb l'estadi ple per fer realitat el somni de l'ascens a Primera

El tècnic local, Pablo Machín, ha avisat que el seu equip no sortirà a especular i que no té por del rival ni de la responsabilitat del repte

Actualitzat

L'estadi de Montilivi viurà dissabte una de les jornades més importants de la història del Girona. Després del malson del play-off de la temporada passada, aquesta vegada tota la ciutat ha posat la seva fe en un ascens que mai cap equip de les comarques gironines ha aconseguit.

L'últim escull és l'Osasuna, un club amb història i experiència que viatja amb l'avantatge del 2 a 1 amb què va acabar el partit d'anada. Per als gironins, el gol aconseguit fora de casa pot ser or; per això, Pablo Machín ha dit aquest divendres en la roda de premsa prèvia que ni ell ni el seu equip no tenen cap por, ni del partit ni del rival.

El tècnic ha avisat que el Girona serà ambiciós. "No podem ser conservadors ni especular. Volem anar a buscar el partit. Si volem pujar hem de guanyar sí o sí, i ens cal marcar. Tindrem aproximadament 95 minuts sobre el terreny per fer-ho, i estem segurs que podem."

L'equip ha fet una sessió d'entrenament completa aquest divendres al matí, això sí, sense forçar massa per no tenir ensurts. A l'estadi ja ha rebut les primeres adhesions de l'afició, que els vol donar ànims per assolir l'objectiu. Des de dijous, quan van sortir a la venda les últimes 300 entrades, han quedat tot els seients ocupats i el camp serà ple.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut