Joaquim Boadas és el president del Girona.
Futbol

El Girona presenta una campanya per incrementar el nombre d'abonats per ajudar l'equip a pujar a Primera

El Girona ha presentat aquest dijous una nova campanya d'abonaments que atorga nous avantatges als aficionats que s'abonin al Girona F. C. Aquesta campanya, anomenada "El darrer tren cap a Primera surt de Montilivi. No el deixis escapar i ABONA'T", és l'última que es fa aquesta temporada.

Actualitzat
El Girona ha presentat, aquest dijous, una nova campanya d'abonaments que atorga nous avantatges als socis que s'abonin al Girona F. C.
Amb aquesta campanya, anomenada "El darrer tren cap a Primera surt de Montilivi. No el deixis escapar i ABONA'T", que és l'última que es fa aquesta temporada, pretén promoure l'assistència dels aficionats del club al camp per animar l'equip gironí, que podria ascendir a Primera la temporada vinent, si aconsegueix rematar la bona temporada que està fent.

Els socis que s'abonin amb aquesta campanya, tindran butaca assegurada la temporada vinent i el president del club, Joaquim Boadas, ha explicat que els últims 5 partits dels 9 que resten de temporada a Montilivi seran "apassionants i massius", i ha afegit que "en cas de no poder venir, l'abonat deixi el seu carnet a familiars o amics, amb l'objectiu de convertir l'estadi en una autèntica olla de pressió".
 
Anar al contingut