Futbol

El Girona presenta una campanya per incrementar el nombre d'abonats per ajudar l'equip a pujar a Primera

El Girona ha presentat aquest dijous una nova campanya d'abonaments que atorga nous avantatges als aficionats que s'abonin al Girona F. C. Aquesta campanya, anomenada "El darrer tren cap a Primera surt de Montilivi. No el deixis escapar i ABONA'T", és l'última que es fa aquesta temporada.

Joaquim Boadas aposta pel suport del soci per pujar a Primera.

El Girona ha presentat, aquest dijous, una nova campanya d'abonaments que atorga nous avantatges als socis que s'abonin al Girona F. C.
Amb aquesta campanya, anomenada "El darrer tren cap a Primera surt de Montilivi. No el deixis escapar i ABONA'T", que és l'última que es fa aquesta temporada, pretén promoure l'assistència dels aficionats del club al camp per animar l'equip gironí, que podria ascendir a Primera la temporada vinent, si aconsegueix rematar la bona temporada que està fent.

Els socis que s'abonin amb aquesta campanya, tindran butaca assegurada la temporada vinent i el president del club, Joaquim Boadas, ha explicat que els últims 5 partits dels 9 que resten de temporada a Montilivi seran "apassionants i massius", i ha afegit que "en cas de no poder venir, l'abonat deixi el seu carnet a familiars o amics, amb l'objectiu de convertir l'estadi en una autèntica olla de pressió".