Segona

El Girona presenta l'experico David Garcia, desè reforç dels de Raül Agné

El defensa David Garcia, sense equip des que fa unes setmanes es desvinculés de l'Espanyol, ha estat presentat com a nou jugador del Girona per les pròximes dues temporades. El manresà, de 30 anys i que ocupa la posició de lateral esquerre, és el desè reforç de l'equip de Raül Agné per la pròxima campanya. Amb aquest fitxatge, el Girona apuntala encara més la defensa, després de les recents incorporacions dels centrals Richy i Rigo.

David Garcia arriba al club català per "aportar experiència", després de pràcticament una dècada defensant la samarreta de l'Espanyol a Primera divisió. "Tenia diverses ofertes però, quan va arribar la del Girona, la vaig veure amb molt bons ulls", ha explicat David Garcia, que no creu que als seus 30 anys jugar a Segona sigui un pas enrere en la seva carrera, "perquè la meva trajectòria ha estat molt bona". David Garcia ha assegurat que arriba "amb moltes ganes" i el seu principal objectiu la temporada que ve serà "ajudar que l'equip estigui el més amunt possible". No creu que el fet de ser l'únic lateral esquerre de la plantilla hagi de garantir-li un lloc a l'onze. "Tinc l'experiència de l'Espanyol, on sempre fitxaven laterals esquerrans i al final era jo qui acabava jugant de titular", ha sentenciat.

Victòria contra el Reus

El Girona ha jugat el quart partit de pretemporada, que ha acabat, com els altres, amb victòria. Aquest cop per 2-0 davant d'un Reus Deportiu de Segona B que no ha creat gaires problemes als gironins. El primer gol del partit, abans de la mitja part, ha estat obra de Ion Vélez que ha marcat per primer cop des que vesteix la samarreta blanc-i-vermella. Ja a la segona part, al minut 27, Jandro ha fet el segon i últim gol del partit de vaselina. El Girona continua donant bones sensacions de cares a l'inici de temporada.