Alfredo Ortuño ha marcat deu gols amb La Hoya Llorca a Segona B.
Lliga Adelante

El Girona presenta el davanter Alfredo Ortuño, que arriba cedit fins a final de temporada

El davanter Alfredo Ortuño, que ha estat presentat com a nou jugador del Girona, ha assegurat que hi posarà el coll per aprofitar l'oportunitat que li ha donat el conjunt català, al qual arriba cedit pel Granada fins a final de temporada

Actualitzat

El davanter Alfredo Ortuño, que ha estat presentat com un nou jugador del Girona, ha assegurat que hi posarà el coll per aprofitar l'oportunitat que li ha donat el conjunt català, al qual arriba cedit pel Granada fins a final de temporada.

Ortuño havia començat aquesta temporada al La Hoya Llorca, equip líder del grup IV de la Segona Divisió B, on havia marcat deu gols en la primera volta. I ara té l'oportunitat de demostrar la seva vàlua a Segona A.

"Hi posaré el coll per aprofitar aquesta oportunitat, prometo treballar molt", ha assegurat el punta murcià, que ha revelat que el que el va acabar de convèncer per venir va ser el que li va explicar el lateral del conjunt gironí Ivan López, amb qui va coincidir la temporada passada al Llevant B.

Ortuño, que dimarts complirà 23 anys, portarà el dorsal número 15 i arriba cedit fins a final de l'actual temporada, "encara que no descarto quedar-me més enllà del 30 de juny", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut