Girona

El Girona presenta el davanter uruguaià Cristhian Stuani

L'equip de Pablo Machín ha presentat un nou reforç de cara a la nova temporada, l'exjugador de l'Espanyol procedent del Middlesbrough Cristhian Stuani

Actualitzat

El Girona continua reforçant-se per a la temporada que ve i aquest dimarts ha presentat el davanter uruguaià Cristhian Stuani. El club català encara té forats per cobrir a la zona ofensiva i el fitxatge del jugador uruguaià servirà per solucionar-ne una part. Tot i això, l'equip de Pablo Machín debuta a Primera Divisió d'aquí a deu dies contra l'Atlètic de Madrid i els jugadors s'hauran de posar les piles per adaptar-se als nous companys i al sistema de joc del tècnic sorià.

El jugador uruguaià s'ha mostrat feliç de jugar a Girona: "Vull aportar esforç, sacrifici i gols que signifiquin punts. Ser aquí és un desafiament molt bonic, hem de gaudir i tenir la il·lusió per guanyar". Stuani, que va defensar a Primera Divisió les samarretes del Racing, el Llevant i l'Espanyol, prové del Middlesbrough de la Premier League.

"Em sento molt a gust amb aquest sistema [de Pablo Machín]; per al meu joc, és molt important tenir un acompanyant al davant i utilitzar tota l'amplitud i profunditat del camp", ha apuntat Stuani en la seva presentació.

Abans del debut a la Lliga, el Girona jugarà el 15 d'agost a Montilivi contra el Manchester City de Guardiola.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut