Carles Planas en la presentació aquest migdia a Montilivi
Girona

El Girona presenta Carles Planas, que arriba il·lusionat per un "projecte molt interessant"

El lateral esquerre, de 26 anys, ha firmat un contracte amb el club gironí per a les tres pròximes temporades i arriba lliure procedent del Celta de Vigo

Josep Maria PuigActualitzat

El Girona ha presentat aquest migdia Carles Planas amb la il·lusió de tornar a Catalunya després de jugar les últimes temporades al Celta de Vigo. El lateral esquerre de Sant Celoni, que arriba lliure, s'ha vinculat per tres temporades: "La terra tira molt i estic molt content de tornar a Catalunya. És un projecte molt interessant i tinc ganes de consolidar-me després d'un any amb poca continuïtat al Celta"

Referent a la posició en la qual se sent més còmode, tenint en compte el sistema de joc de Pablo Machín, Carles Planas, ha deixat clar que "Soc un jugador amb molt de sacrifici. He jugat de central i també em podria adaptar"

Planas va començar a jugar al futbol de ben petit, a la PB de Sant Celoni. Amb només deu anys, en el seu primer any d'Aleví, el va fitxar el Barça. En el club blaugrana va passar per totes les categories del futbol formatiu fins arribar al filial. El nou jugador blanc-i-vermell va debutar amb el primer equip del Barça, amb Tito Vilanova com entrenador, en partit de Copa del Rei. També va fer-ho en partit de Champions League.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut