Pere Pons és el jugador del Girona que més minuts ha disputat (Reuters)
Girona

El Girona perd Pere Pons entre dues i tres setmanes per unes molèsties musculars

El club no ha emès cap comunicat que expliqui com es troba el jugador català, però la seva absència en els entrenaments i les molèsties que pateix indiquen que es perdrà un parell de partits com a mínim

Manel PriegoActualitzat

El migcampista del Girona Pere Pons es perdrà, pràcticament amb tota seguretat, els partits contra la Reial Societat i el Betis de les pròximes dues jornades de Lliga. El migcampista català no va completar l'entrenament de divendres passat, i aquest dimarts i dimecres tampoc s'ha exercitat amb els seus companys per recomanació de l'equip mèdic.

Pons pateix unes molèsties musculars que podrien fer aturar el bon moment de forma i de joc que travessava. El Girona no ha emès cap comunicat sobre l'estat físic del jugador, però tot indica que es perdrà com a mínim els dos pròxims partits de Lliga.   

Si es confirma la baixa per al partit de divendres davant la Reial Societat, Pablo Machín haurà de buscar una alternativa que doni continuïtat a la victòria de la darrera jornada contra el Llevant.

Pere Pons és el jugador més utilitzat pel tècnic en aquest inici de temporada, després d'haver disputat 949 minuts i haver estat titular en tots els partits.

Anar al contingut