Segona Divisió

El Girona perd amb l'Almeria i diu adéu a les opcions d'ascens directe a Primera Divisió (2-1)

El Girona perd amb l'Almeria i diu adéu a les opcions d'ascens directe a Primera Divisió (2-1). Els andalusos es van avançar al primer minut de joc i, tot i que els gironins, a través d'Acuña, van aconseguir empatar, un penal no assenyalat i el segon gol de Charles abans del final van fer esvair les opcions dels blanc-i-vermells de poder pujar directament a Primera.

El Girona va sortir a l'estadi dels Jocs del Mediterrani amb la necessitat de puntuar i l'objectiu de guanyar per mantenir vives les opcions d'ocupar la segona plaça d'ascens directe. El gerro d'aigua freda, però, va arribar just començat el partit. Charles va aprofitar una centrada des de l'esquerra per obrir el marcador. Els gironins van reaccionar, però sense encert. Acuña va tenir una oportunitat clara per fer la igualada. Error en defensa en una centrada des de l'esquerra, i el paraguaià xuta fora des de l'àrea petita. Era el minut 19 de partit, i les coses no pintaven gaire bé per als homes de Rubi. Amb un xut a l'escaire de Corona es va arribar al descans.

Als sis minuts de la represa, jugada polèmica. Entrada de penal a Acuña que, a més de suposar la pena màxima, hauria estat també l'expulsió de Trujillo. Acuña, minuts més tard, havia d'abandonar el terreny de joc per una contusió al peroné. Tot i l'acció, els gironins van augmentar el setge sobre l'àrea de l'Almeria. Toni Moral, al 75, va xutar per sobre del travesser. El partit s'anava encallant i quan faltava un quart d'hora per al final, una falta perillosa a la frontal, tirada per Iago Falqué, era aturada en dos temps per Becerra. Els andalusos cedien espais i perdien frescor, fet que anava a favor del Girona. Tot i això, els homes d'Esteban Vigo van disposar d'alguna bona ocasió, com la de Charles, en una passada cap al darrere, que va acabar enviant un xut massa alt per sobre el travesser de la porteria gironina. El partit es va acabar decantant pel costat de l'Almeria, quan al 88, una centrada de Jonathan va cabar en rematada de cap per Charles i amb la pilota al fons de la porteria. Ja en temps afegit, en un contraatac, Rubén Suárez feia lluir Becerra. Era l'última bona ocasió de gol per als andalusos, que van acabar sumant tres punts d'or que els situen la setmana que ve amb una final per a l'ascens directe amb el Vila-real.

Amb la derrota, el Girona, a part de dir adéu a les opcions de l'ascens directe, passi el que passi en l'última jornada acabarà quart a la Lliga i jugarà els "play-offs" contra l'Alcorcón, Las Palmas o la Ponferradina.