Girona

El Girona perd al camp del Nottingham Forest en el primer partit de pretemporada (2-1)

El conjunt de Pablo Machín ha donat una bona imatge davant un històric del futbol europeu que ara milita a la Championship, la Segona Divisió anglesa. Andrés ha avançat els gironins en el minut 39 i en la represa, Apostolos Velios, autor d'un doblet, ha capgirat el resultat.

David CarballoActualitzat

El Girona FC ha encaixat una derrota per la mínima al camp del Nottingham Forest en el primer partit de pretemporada (2-1). El conjunt de Pablo Machín ha donat una bona imatge davant un històric del futbol europeu que ara milita a la Championship, la Segona Divsió anglesa.

Pablo Machín ha estat fidel al seu sistema tàctic habitual, el 3-4-2-1 que tants bons resultats li ha donat al conjunt gironí. El primer onze titular ha estat el format per Gorka, Aday, Alcalá, Bernardo, Ramalho, Maxi Villa, Pere Pons, Eloi Amagat, Àlex Granell, Borja García i Stuani.

A l'espera d'incorporar els reforços provinents del Manchester City, el Girona ha plantat cara a un rival més rodat i que ha creat les primeres ocasions de perill sobre la porteria defensada per Gorka. Tot i això, han estat els gironins els que s'han avançat en el marcador abans del descans. En el minut 39, Andrés ha rematat de cap al fons de la xarxa una bona centrada de Portu.

En la represa, els anglesos han reaccionat i han pogut capgirar el resultat advers. En el minut 63, Apostolos Velios ha fet l'empat a un i cinc minuts més tard, el mateix davanter grec ha culminat la remuntada transformant un llançament de penal.

En el tram final, el Girona ha tingut el control de la pilota i ha dominat en busca de l'empat. Pere Pons, amb un xut des de la frontal, ha tingut l'ocasió més clara per fer l'empat a dos però la pilota s'ha perdut fregant el travesser. Malgrat aquesta desfeta, el conjunt gironí ha fet un bon partit i ha començat a agafar ritme per arribar a punt per a l'històric debut a Primera Divisió contra l'Atlètic de Madrid.