Amb Benja lesionat, Acuña ha sortit de titular al Molinón

El Girona paga cars els errors en defensa i surt escaldat del Molinón (4-0)

Amb el precedent de la Copa en ment, el Girona arribava al Molinón amb l'objectiu d'obtenir una victòria i maquillar els mals resultats trets lluny de Montilivi en les últimes jornades. Sense Benja fins a final de temporada, Acuña sortia de titular.

Amb el precedent de la Copa en ment, el Girona arribava al Molinón amb l'objectiu d'aconseguir una victòria i maquillar els mals resultats aconseguits lluny de Montilivi en les darreres jornades. Sense Benja fins a final de temporada, Acuña sortia de titular. El partit començava amb intensitat per part dels dos equips. Rubi havia deixat clar que costava generar ocasions a l'Sporting, però al minut tres Juanlu xutava per primer cop a la porteria de Cuéllar.

Si a la Copa els homes de Rubi van pagar cars els errors, en aquest enfrontament s'ha repetit la història. Al minut 20, Trejo, seguit de prop per Txiki aconsegueix batre Mallo enviant la pilota al fons de la porteria i anotant el primer gol pels locals. La cosa no acabaria aquí, Bilic aprofita un error en defensa i sol, davant Mallo, l'aconsegueix batre per marcar el segon. Tot i l'avantatge, l'Sporting no deixava de pressionar i el Girona se sentia ofegat i sense idees. Ni la xilena d'Acuña al 40 aconseguia maquillar la mala imatge del conjunt de Rubi. Abans de la mitja part, jugada polèmica. Penal a Luso que l'àrbitre no marca.

Si a la primera, els dos errors en defensa del Girona suposaven els dos gols pel conjunt de Sandoval, a la segona, de nou, els errors passaven factura. Ni l'intent de rematada de cap de Jandro que passa per sobre el travesser aconseguia donar ales als homes de Rubi. Un Sporting molt superior pressionava a dalt i arribava amb facilitat a l'àrea de Dani Mallo. L'expulsió de Moisés Hurtado després de veure la segona groga posava encara les coses més difícils als gironins que, amb un home menys, encara eren menys capaços de reaccionar. Al minut 80, Carmona supera Mallo que es queda a mitja sortida i quatre minuts més tard és David Rodríguez, qui, col·locat enmig dels centrals envia un xut al fons de la porteria gironina (4-0).

Tot i la derrota, el Girona continua quart a la classificació, en zona de play-off.