Girona

El Girona ofereix males sensacions i no passa de l'empat sense gols contra l'Olot (0-0)

A només vuit dies per al debut a Primera Divisió contra l'Atlètic de Madrid, els gironins no han donat bones sensacions i no han pogut imposar-se a un rival que aquesta temporada ha pujat a la Segona Divisió B

Actualitzat

El Girona FC no ha passat de l'empat sense gols en un partit amistós contra la UE Olot. A només vuit dies per al debut a Primera Divisió contra l'Atlètic de Madrid, els gironins no han donat bones sensacions i no han pogut imposar-se a un rival que aquesta temporada ha pujat a la Segona Divisió B.

El conjunt de Pablo Machín ha tornat a confirmar una preocupant sequera golejadora i, en la represa, fins i tot els olotins han disposat de millors ocasions de perill per emportar-se la victòria.

Abans de l'inici del partit, Marc Muniesa, l'últim fitxatge del conjunt gironí, s'ha entrenat per primera vegada com a nou jugador del Girona sobre la gespa del Municipal d'Olot i després ha vist als seus nous companys des de la graderia.

El Girona s'enfrontarà aquest dissabte al Reus en el penúltim amistós de la pretemporada abans de tancar la preparació contra el Manchester City al Trofeu Costa Brava.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut