Girona

El Girona obre la pretemporada amb un entrenament "en família", amb 15 jugadors del primer equip

Davant la falta d'efectius, el club ha convocat 4 jugadors del filial

Actualitzat

En el primer entrenament de la temporada del Girona, l'entrenador Pablo Machín ha dirigit un reduït grup de 19 jugadors a l'annex de Montilivi. Quinze d'ells eren membres de la plantilla del primer equip, tot i que tres no tenen assegurada la continuïtat en el flamant conjunt de Primera Divisió.

Machín ha tingut un primer contacte a la gespa amb els quatre fitxatges que ha fet fins ara el Girona. Gorka Iraizoz, José Aurelio Suárez, Bernardo Espinosa i Carles Planas han treballat juntament amb els "veterans" Bono, Juanpe, Pedro Alcalá, Aday Benítez, Pere Pons, Àlex Granell, Borja García i Portu.

Kiko Olivas, Jonás Ramalho i Eloi Amagat han començat la pretemporada sense saber si seguiran a l'equip. Qui no s'ha entrenat és Fran Sandaza, que és a un pas de marxar a la Lliga de Qatar. Tampoc s'han vist els jugadors cedits pel Manchester City, tot i que ja són a Catalunya. Quatre jugadors del filial, el Peralada, han completat el grup: Cesc Clotet, Sergi Álamo, Andrés Romero i Maxi Villa.

Un cop acabat l'entrenament, el grup de 19 jugadors ha marxat cap a Peralada, on farà una miniconcentració de pretemporada de 2 dies. Dijous l'equip volarà a Anglaterra per fer una estada fins al 28 de juliol a les instal·lacions del Manchester City.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut