Els gironins van perdre contra el Còrdova (LaLiga)
Segona Divisió

El Girona no rendibilitza una excel·lent primera part i cau contra el Còrdova (1-2), que continua líder

El Girona no va poder guanyar el líder, tot i desplegar una excel·lent primera part. Els gols de Fidel, amb l'ajuda involuntària d'Alcalá, i Florin en la segona, van ser una llosa per als blanc-i-vermells, que van escurçar distàncies a través de Mata des del punt de penal.

El Girona va sortir sense complexos contra el Còrdova a Montilivi, on va desplegar la millor primera part d'aquesta temporada. En deu minuts, els gironins van disposar de dues ocasions i van aconseguir reduir el rival a la seva àrea amb un Oltra molest a la banda pel joc dels seus homes. Per les bandes van buscar fer mal, i a partir d'una d'aquestes va arribar la millor ocasió del Girona en la primera part. Felipe va enviar la pilota enrere, i Jairo la va dirigir per sobre de la porteria de Razak. Abel, als quinze minuts, va tenir l'única acció de perill dels andalusos, amb un xut tancat al primer pal i amb una bona intervenció de Becerra.

Aday i Sobrino van connectar bé i aquest últim gairebé supera el porter del Còrdova. La pressió del Girona i la recuperació de pilotes va ser tan elevada que van aconseguir que el líder no desplegués el seu joc.

El partit va canviar completament a la segona part. El Còrdova va trobar el gol després d'un refús de Becerra que va aprofitar Fidel amb l'ajuda d'Alcalá. Florin també es va afegir al còmput de golejadors. Ho va fer amb una rematada de cap després d'un servei de córner que Becerra no va poder evitar. Amb l'entrada de Mata, el Girona va canviar una mica la cara i ell mateix va fer un bon intent amb una mitja volta que va aturar Razak. De fet, els blanc-i-vermells van buscar retallar distàncies i van veure com l'àrbitre anul·lava un gol a Alcalá per falta en atac. Però al 87, penal de Gálvez sobre Sobrino, i Mata va ser l'encarregat de transformar-lo i d'escurçar distàncies. En els últims minuts, els gironins van buscar l'empat a la desesperada, però no el van trobar.