Segona Divisió

El Girona no pot fallar contra el Betis a Montilivi en un partit que ha aixecat una gran expectació

El Girona rep aquesta tarda el Betis, enmig d'una gran expectació, però també amb la necessitat de guanyar, després de tornar a caure en zona de descens. L'equip de Cristóbal Parralo no pot tornar a fallar contra un dels gallets de la categoria i que tindrà el suport d'uns 2.000 seguidors a les graderies de Montilivi. Marc Bernaus torna a la llista després de recuperar-se d'una lesió i Jordi Xumetra, que avui fa 24 anys, també està a punt després de complir un partit de sanció. El partit l'oferirà en directe el 33 a partir de les sis de la tarda.

Actualitzat
Amb la visita del Betis, la zona destinada a l'afició visitant s'ha ampliat perquè hi càpiguen fins a 700 persones. S'espera la millor entrada de la temporada, tenint en compte que més de 2.000 seguidors bètics vindran a Montilivi. A la plantilla del Girona, el partit també és especial.

Contra el Betis, Cristóbal ja pot disposar de Marc Bernaus, recuperat de la lesió intercostal, i també de Jordi Xumetra, després de complir un partit de sanció. El de l'Estartit, per cert, avui fa 24 anys. A més, el tècnic també podrà comptar amb Peragón i Cañas, que ja s'entrenen amb normalitat després d'arrossegar molèsties arran del partit contra el Numància.

Ahir a la tarda, els gironins van fer l'últim entrenament abans del partit.
Anar al contingut