Imatge d'arxiu de Raül Agné
Segona Divisió

El Girona no passa de l'empat contra el Guadalajara a Montilivi i seguirà en zona de descens (0-0)

El Girona ha sumat un empat sense gols contra el Guadalajara a Montivili, un resultat insuficient per sortir de la zona de descens. Els homes de Raül Agné han portat sempre la iniciativa del joc i abans del descans, Jandro ha estavellat un xut al pal en la millor ocasió dels gironins per avançar-se en el marcador. En la represa, el setge gironí no ha trobat el premi del gol i l'empat inicial ha estat inamovible. Amb el xiulet final, l'afició gironina ha mostrat el seu desencís amb l'equip d'Agné i ha acomiadat els seus jugadors amb mocadors blancs.

El Girona i el Guadalajara han empatat a zero a Montilivi en un partit en el qual el resultat final és bo per als visitants però molt dolent per als gironins, que ja fa dos mesos seguits que estan en posicions de descens. Els primers minuts de la primera part han estat d'igualtat total, amb alguna ocasió esporàdica per a cada equip. No obstant això les més clares han estat per al Girona en la recta final d'aquest primer temps, entre elles, una rematada de Jandro al pal.

Després del descans, els locals han volgut agafar les regnes del partit però ha seguit l'intercanvi de cops entre els dos conjunts, convertint-se els porters en els millors jugadors dels seus respectius equips. En temps afegit, ha arribat la més clara per als catalans, un xut a boca de canó de Nieto que ha rebutjat Mikel Saizar, molt inspirat durant tot el partit.

Amb el punt aconseguit, el Guadalajara es manté a la zona tranquil·la de la taula, mentre que el Girona, que ha estat acomiadat amb mocadors blancs per la seva afició, baixa fins a l'antepenúltima posició. El president gironí, Ramon Vilaró, ha anunciat a la conclusió del partit que aquesta setmana presentarà el nou secretari tècnic i que ja treballen en la recerca de reforços de cara al mercat d'hivern.