El Girona no passa de l'empat a zero amb el Recre i ja suma quatre jornades sense guanyar

El Girona continua plantejant força dubtes en aquest inici de temporada. Després de l'empat a zero amb el Recreativo de Huelva d'aquest diumenge, l'equip de Montilivi encadena quatre jornades sense conèixer la victòria i continua a només tres punts de la zona de descens. Catalans i andalusos van protagonitzar una primera part soporífera, tot i que a la segona van ser els de Raül Agné els que van merèixer alguna recompensa. Malauradament, als blanc-i-vermells els va faltar qualitat en la definició, i és així com el duel va acabar amb unes taules que no satisfan cap dels dos conjunts.

La visió optimista valorarà que, amb aquest empat, l'equip trenca la mala ratxa de tres derrotes consecutives, però veient el partit queden paleses les enormes carències del Girona per afrontar amb garanties el curs a la Segona Divisió. I és que al conjunt de Montilivi se li ha d'exigir alguna cosa més que la seriositat amb la qual va afrontar el conjunt de Montilivi la visita del Recreativo. Perquè alguna cosa més hauria d'haver aconseguit el Girona davant d'un rival que encara no coneix el triomf.

S'ha de celebrar la bona intenció dels gironins, que, ja des de l'inici, van voler jugar la pilota davant d'un rival que es va limitar a tancar-se al darrere a l'espera d'algun contracop. I és així com va transcórrer el primer temps: amb molt de joc al mig del camp, un futbol pobre i un espectacle pèssim. No hi va haver ocasions clares i, malgrat la voluntat dels locals, es va evidenciar la falta de qualitat dels homes de Raül Agné. El Recre de Pablo Alfaro, amb Matamala a les seves files, també es va revelar com una esquadra molt mediocre. Va ser la por de rebre un gol el que va provocar que els primers 45 minuts fossin per oblidar.

Ocasions desaprofitades

La segona meitat, en canvi, va començar amb una bona jugada de Chechu. El seu xut va sortir desviat, però va ensenyar el camí a un Girona que es va mostrar més valent. Aquest pas endavant li va servir per gaudir de més bones oportunitats per poder trencar l'empat. Migue, després d'una bona assistència de Peragón, es va plantar sol davant Fabricio però va creuar massa el seu xut en l'ocasió més clara dels catalans. Més tard, un xut frontal de Chechu també hauria pogut suposar l'1-0 però l'errada de Fabricio només va acabar en córner.

Sense encert de cara a gol, els minuts van anar passant sense més transcendència i el 0-0 inicial va acabar materialitzant-se com el resultat final. Un marcador que deixa tots dos conjunts en una situació força delicada.