Girona

El Girona no confirma que Kayode s'hagi desvinculat del club

El Girona tanca el mercat d'hivern sense acabar d'aclarir si ha pogut cancel·lar a temps la cessió de Kayode. El City i l'Amiens negocien els últims serrells.

Josep M. PuigActualitzat

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, no ha pogut confirmar aquest migdia que el davanter Larry Kayode jugui a partir d'ara cedit a l'Amiens francès. El propietari del jugador, el Manchester City, i l'Amiens van estar negociant fins a última hora de la nit de dimecres, però a hores d'ara no existeix una confirmació oficial del canvi d'aires del davanter. A partir d'aquí, el Girona espera la resposta definitiva al cas per saber si el nigerià tornarà a la disciplina de Pablo Machín.

"Esperem aquesta tarda tenir la resolució final del cas. Si torna Kayode a Girona, tot i que ell volia marxar, intentarem recuperar el jugador perquè és un davanter molt vàlid per al nostre projecte", ha explicat Quique Cárcel.

La plantilla de Machín ha perdut dues peces -tres si es confirma la de Kayode- aquest mercat d'hivern i només ha fet una adquisició, la de l'hondureny Choco Lozano.

El cas Zeca

D'altra banda, el club ha optat per desdir-se de fitxar el brasiler Zeca, tot i que el jugador ha estat aquests dies per Girona. Cárcel ha argumentat que no hi ha estat per cap cosa esportiva, sinó per temes contractuals. "És un tema legal que han portat els advocats. Era una bona aposta de futur, però hi havia dificultats", ha explicat Cárcel, que va descartar que el Girona pugui fitxar Zeca com a jugador en atur.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut