Segona A

El Girona no aprofita la inferioritat de l'Osca i només empata a El Alcoraz (0-0)

El Girona no ha pogut passar d'un empat sense gols al camp d'El Alcoraz, tot i jugar gairebé tot el partit amb superioritat numèrica. L'Osca s'ha quedat amb deu al minut 15 per l'expulsió de Luis Helguera, però els gironins han estat incapaços de batre la porteria local. Jandro ha estavellat un penal al pal en l'ocasió més clara de tot el partit.
El Girona no ha pogut passar d'un decebedor empat sense gols al camp d'El Alcoraz tot i jugar gairebé tot el partit amb superioritat numèrica. L'Osca s'ha quedat amb deu al minut 15 per l'expulsió de Luis Helguera, que ha vist la vermella directa després de cometre un penal sobre Benja. Però els gironins han estat incapaços de batre la porteria local, malgrat tenir nombroses ocasions de gol per fer-ho. Precisament Jandro ha estavellat la pena màxima al pal en l'ocasió més clara de tot el partit.

L'equip de Rubi sempre ha portat la iniciativa i ha buscat el gol amb intensitat, però els gironins, que han vestit la segona equipació amb la senyera a la samarreta, no han estat afortunats en els últims metres. Amb aquest empat, el Girona se situa quart en zona de "play-off" d'ascens amb 14 punts.