El Girona no afluixa en el camí cap a Primera i torna de la seva visita al Mirandés amb els 3 punts (0-2)

Els gols de Sandaza i Longo al tram final de partit premien l'ambició dels de Machín

No afluixa. El Girona ha tornat a demostrar fam d'ascens i s'ha imposat a Anduva per 0-2. Els de Machín han mossegat el Mirandés sense desmai fins a endur-se un triomf molt important i situar-se amb 52 punts just abans de rebre el Getafe, mantenint els 8 punts de marge respecte el tercer, el Tenerife. Sandaza en el minut 83 i Longo, de penal en el 86, han fet justícia, de nou, en els últims minuts.

Els vint primers minuts han estat de clar domini gironí. L'equip de Machín ha tingut en Mojica la seva millor arma. El carriler colombià ha fet un parell de xuts a la porteria de Sergio i després ha muntat una acció amb Portu que ha servit perquè Sandaza rematés fora a la mitja volta. Els millors minuts dels gironins s'han traduït amb un possible penal sobre Cristian Herrera i un llançament directe de Granell que ha marxat fora.

La decoració ha canviat en l'últim quart d'hora del primer temps. Els locals han reaccionat i en diverses ocasions han complicat la vida a René a la porteria, amb un Guarrotxena molt actiu. Kijera ha pogut avançar el Mirandés, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser a dos minut de marxar a vestidors. A més, Maffeo i Juanpe s'han carregat amb una groga en l'intent de contenir la pressió castellana.

La represa ha estat esperançadora, amb un Girona que només es conformava en el triomf. Cristian Herrera, Sandaza, Portu i Granell han disposat d'ocasions per traduir les intencions catalanes. Amb Borja i Longo, el Girona ha refermat el setge i en el 83, ha arribat el primer gol Sandaza ha baixat amb el pit una centrada des de l'esquerra i ha deixat anar un gran xut que ha deixat sense resposta Sergio. El cop anímic per al Mirandés ha estat total i poc després Pere Pons ha forçat un penal que Longo no ha desaprofitat (0-2). Novè gol del davanter italià per donar forma a una altra festa gironina.

Mirandés: Sergio, Quintanilla, Kijera, Fran Cruz, Guarrotxena, Sangalli, Urko Vera, Provencio (Rupert, 45'), Pedro (Michael Mesa, 60'), Eguaras i Álex García.

Girona: René; Ramalho, Alcalá, Juanpe; Maffeo, Pere Pons, Mojica (Aday, 59'); Portu (Borja, 62'), Granell, Cristian Herrera (Longo, 74'); Sandaza.