Stuani és un dels sis internacionals del Girona (EFE)
Girona

El Girona, més internacional que mai

Quan va començar la temporada, ni els més optimistes haurien predit l'excel·lent moment del Girona. Setens a la Lliga amb 43 punts, els de Pablo Machín aporten fins a 6 jugadors a diverses seleccions.

Actualitzat

El Girona aportarà fins a 6 jugadors a diverses seleccions durant aquesta setmana. Una xifra històrica impensable a principis de temporada. Ni els aficionats més optimistes ho haurien predit. Els defenses Bernardo i Mojica han estat cridats per als pròxims partits amistosos de la selecció de Colòmbia. El combinat de José Pékerman jugarà divendres 23 a París contra França, i dimarts 27, a Londres, contra Austràlia. Els colombians preparen la Copa Mundial de la FIFA Rússia 2018.

Per la seva banda, Cristhian Stuani, golejador de l'equip amb 17 dianes, ha viatjat amb la selecció d'Uruguai cap a la Xina, on disputarà, entre els dies 23 i 26, un torneig amistós a Nanning. Els d'Óscar Tavárez també preparen el Mundial 2018. Un altre davanter gironí, Michael Olunga, s'ha incorporat a l'equip de Kènia, que aquests dies jugarà un parell de partits a Marràqueix (Marroc), contra la República Centreafricana i les Comores.

El defensa Pablo Maffeo i el migcampista Aleix García també han marxat amb una selecció. En aquest cas, l'espanyola en categoria sub-21. Els joves van entrar en la llista d'Albert Celades per als partits contra Irlanda del Nord i Estònia, on hi ha en joc la classificació per al Campionat d'Europa 2019. Qui finalment no anirà amb la seva selecció serà el porter Bono. El marroquí té uns problemes musculars i està pendent de passar unes proves mèdiques.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut