El Girona ha culminat amb èxit la temporada
El Girona celebrant l'ascens a Primera
Girona

El Girona inicia aquest dilluns la seva primera pretemporada com a equip de Primera

El conjunt gironí es prepara a partir de demà pel seu debut a Primera Divisió. Els de Pablo Machín s'instal·laran a la Ciutat Esportiva del Manchester City

Actualitzat

Un mes i mig després d'aconseguir el tan anhelat ascens a Primera Divisió, el Girona torna aquest dilluns als entrenaments per començar a preparar-se en la seva temporada de debut en la màxima categoria del futbol espanyol. 

La plantilla del conjunt gironí, que divendres passat es va sotmetre als preceptius reconeixements mèdics, s'entrenarà a la tarda a l'annex de Montilivi. Posteriorment, dijous, l'equip sortirà cap al Regne Unit per realitzar una concentració de pretemporada. 

Com l'any passat, els gironins s'instal·laran a la Ciutat Esportiva del Manchester City. En aquesta ocasió, l'estada en territori britànic es farà entre el 20 i el 28 de juliol. Durant l'estada a Manchester, el Girona disputarà dos partits de preparació. El 25 de juliol, els de Pablo Machín s'enfrontaran a un històric del futbol anglès, el Nottingham Forest. Només dos dies més tard, el Girona visitarà l'estadi de l'Oldham Athletic, que actualment milita a la Tercera Divisió del futbol de les illes britàniques.

De tornada a terres catalanes, l'equip jugarà, com a mínim, tres partits amistosos més. Fins avui, s'han confirmat partits contra el Brighton & Hove Albion anglès (1 d'agost), el Gimnàstic de Tarragona (5 d'agost) i el Reus (12 d'agost).

En el seu retorn als entrenaments, el Girona comptarà amb quatre cares noves: els porters Gorka Iraizoz i José Aurelio Suárez, el central colombià Bernardo Espinosa i el lateral esquerre Carles Planas, que va ser presentat divendres com a nou jugador de l'equip.

Els que no estan citats a Montilivi per al primer entrenament de la temporada 2017-2018 són Felipe Sanchón, Richy Álvarez, René Román, Cristian Herrera i Carles Mas. Els cinc han abandonat el Girona en les últimes setmanes. A més, Rubén Alcaraz ha estat cedit a l'Almeria, Sebas Coris a l'Osasuna i Manel Martínez al Lorca.

En els pròxims dies s'esperen noves arribades i sortides a Montilivi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut