Futbol

El Girona i el Nàstic tornen a la feina, mentre que el Sabadell i el Barça B tornaran el 2 de gener

El Girona i el Nàstic han tornat aquest dimarts a la feina, mentre que el Sabadell i el Barça B tornaran el 2 de gener. A Montilivi, la bona notícia ha estat la incorporació d'Acuña entrenant-se plenament amb el grup. El davanter ha assegurat que se sent recuperat i amb bones sensacions de cara al seu retorn. A Tarragona, la tornada als entrenaments s'ha reduït a una suau sessió física al gimnàs i a carreres a la platja Llarga de Tarragona per començar a recuperar el to físic perdut després del descans.
Tornada als entrenaments després d'una setmana de vacances. L'equip, sense Garmendia, amb gastroenteritis, i Migue, amb unes dècimes de febre, s'ha tornat a exercitar pensant ja en els pròxims enfrontaments a domicili del nou any. Bones notícies amb la incorporació d'Acuña entrenant-se plenament amb el grup. El davanter ha assegurat que se sent recuperat i amb bones sensacions de cara al seu retorn.

Un altre dels jugadors que han tornat als entrenaments amb una bona notícia ha estat Coro. Divendres passat es va conèixer que el banyolí torna a formar part de la convocatòria per a la selecció catalana. El jugador ha assegurat que aquest és un dels partits que li fa il·lusió jugar. Amb Coro al centre, la resta de jugadors catalans del Girona i l'equip tècnic s'han fet una foto amb la pancarta del partit de Catalunya.

El Nàstic torna a la feina sense novetats a la plantilla

El Gimnàstic ha tornat a la feina després d'una setmana de festa, i comença la seva particular "pretemporada" d'hivern amb un objectiu clar, guanyar el Múrcia el 7 de gener al Nou Estadi. Jorge D'Alessandro no compta encara amb cap efectiu nou en la seva plantilla, ja que, malgrat l'esforç de la secretària tècnica, no s'ha aconseguit tancar cap fitxatge després de la parada per les festes de Nadal.

A l'equip només hi falten els jugadors sud-americans, Adrián Luna i Galindo, a més del "pichichi" de l'equip, Berry Powel. La seva incorporació a l'equip es produirà dimecres en el cas de l'holandès i de Galindo, i el dia 2 de gener en el del jove uruguaià Luna.