El Girona celebra el seu gol contra el València, malgrat la victòria final del conjunt local (EFE)
Futbol

El Girona busca a Montilivi la primera victòria del 2018

El conjunt de Pablo Machín intentarà tancar una primera volta extraordinària per a un conjunt que acaba de pujar amb un triomf que els situaria amb 26 punts, una xifra que col·locaria l'equip molt a prop del principal objectiu del curs: la permanència

Actualitzat

Després de perdre en la primera jornada de l'any contra el València i l'Eibar, el Girona i el Las Palmas buscaran la primera victòria del 2018 al partit que els enfrontarà aquest migdia a l'Estadi Municipal de Montilivi (13.00). De fet, ara mateix, l'equip català acumula dues derrotes consecutives, una cosa que només havia passat una vegada aquesta temporada, la del debut històric del conjunt blanc-i-vermell en l'elit del futbol espanyol.

En aquest sentit, al partit contra el quadre canari els futbolistes de Pablo Machín intentaran tancar una primera volta extraordinària per a un conjunt que acaba de pujar de categoria amb un triomf que els situaria amb 26 punts, una xifra que col·locaria l'equip molt a prop del principal objectiu del curs: la permanència.

Malgrat que els dotze punts que separen els dos clubs en la classificació donen tot el favoritisme als blanc-i-vermells, els precedents entre gironins i canaris fan preveure un partit realment complicat per al conjunt local. I és que, als últims cinc partits oficials entre uns i altres, la victòria va ser per al Las Palmas, amb un balanç de tretze gols a favor i quatre en contra per a l'equip que ara dirigeix Paco Jémez.

Respecte a l'alineació de Machín, s'espera que el central Marc Muniesa, ja completament recuperat d'una lesió al turmell dret, i el migcampista Borja García, suplent al partit contra el València, tornin a l'onze al lloc de Jonás Ramalho i David Timor, titulars en els últims quatre partits.

Precisament, Timor és un dels sis futbolistes blanc-i-vermells que es troben a un sol pas de la cinquena targeta groga i de la consegüent sanció. Juntament amb el valencià, també estan advertits Pablo Maffeo, Aday Benítez, Juanpe, Johan Mojica i Douglas Luiz.

Per al Las Palmas el xoc és una nova "final" en el seu objectiu de la permanència. Busca una victòria balsàmica per tancar la primera volta de la competició amb una altra imatge, encara que en qualsevol cas ho farà en llocs de descens.

L'equip illenc no ha reaccionat després de l'arribada de Paco Jémez a la banqueta. La derrota davant l'Eibar per 1-2 i l'eliminació a la Copa dimarts passat a mans del València, amb golejada inclosa (4-0), no han contribuït a millorar el panorama d'un grup atrapat en l'ansietat de la seva situació, cuer de la Lliga.

Anar al contingut