Pedro Alcalá, de blanc-i-vermell fins al 2021
Girona

El Girona renova Pedro Alcalá fins al mes de juny del 2021

El club gironí ha decidit ampliar dos anys més el contracte del jugador murcià i ha anunciat l'acord per a la rescissió de Fran Sandaza, que s'ha acomiadat de l'afició de Montilivi amb un missatge a les xarxes socials

Actualitzat

El Girona FC ha ampliat dues temporades més el contracte de Pedro Alcalá. El futbolista de Mazarrón, Múrcia, vestirà la samarreta blanc-i-vermella fins al juny de 2021.

Alcalá va arribar a Girona l'estiu del 2015 procedent de la UE Llagostera. En la seva primera temporada va jugar 35 partits, inclosos dos de Copa del Rei i un de play-off. En el curs següent, el defensa murcià va disputar 40 matxs, un dels quals de Copa, i va aconseguir 4 gols. En la temporada actual, Alcalá ha tingut una lesió, de la qual ja està recuperat. Això ha fet que la seva participació s'hagi reduït a només 5 partits, en què ha anotat un gol.

El conjunt de Pablo Machín, que es troba en un moment dolç, va superar, aquest diumenge, l'Athletic Club per 2 a 0 i es col·loca a només dos punts de la zona europea. La de descens li queda a 14.

Fran Sandaza s'acomiada

El Girona també ha acordat la rescissió del contracte de Fran Sandaza, que marxa a un equip de la Segona Divisió de la lliga xinesa. El davanter de Toledo, un dels jugadors més estimats de l'afició de Montilivi s'ha volgut acomiadar amb aquest missatge que el club gironí ha penjat a les xarxes socials.

Anar al contingut