El Girona guanya l'UCAM Múrcia (0-1) i es col·loca en places d'ascens directe a Primera

El Girona de Pablo Machín obté la segona victòria de la temporada com a visitant i se situa tercer amb 21 punts, els mateixos que el Lugo, el pròxim rival, i l'Osca. El segon lloc del Sevilla Atlètic, equip que no pot pujar, el situa en llocs d'ascens directe.

El Girona torna de Múrcia (0-1)  amb 3 punts que el situen en les posicions d'ascens directe a la Primera Divisió. El començament de partit ha sigut mogudet a La Condomina amb ocasions dels dos equips. En el minut 2, la combinació entre Jesús Imaz i Juanma ha acabat amb la rematada del "pichichi" de l'UCAM Múrcia  que s'ha trobat amb una bona aturada del porter del Girona, René. Un minut després, ha arribat la rèplica del Girona amb Sebas Coris protagonitzant una gran jugada per la banda dreta. La seva centrada l'ha rematada Longo per ben poc.

En el minut 16, ha estat Góngora qui ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit desviat i en el 19 el jugador del Girona, Borja, després de combinar amb Longo ha estavellat la pilota al lateral de la xarxa de Fernando. Vicente ha estat el protagonista en el minut 37 d'una bona jugada per la banda esquerra. La seva centrada al segon pal, l'ha acabat rematant fora Jesús Imaz. Al descans s'ha arribat amb empat a zero amb la sensació que el partit ha anat de més a menys, que els locals no han pogut i que els visitants no han volgut.

La segona part ha començat amb un llançament de falta directa de Góngora que René ha pogut aturar. Posteriorment, la centrada del "pichichi" del Girona, Samuele Longo, no ha trobat rematador. Ha estat el mateix Longo qui, en el minut 61, ha avançat els gironins amb un xut a boca de canó que ha superat Fernando per baix. El davanter italià ha marcat cinc gols aquesta temporada. Román René ha resolt molt bé la feina que ha tingut. Especialment brillant ha estat en el minut 82 quan, després d'un xut amb rosca de Collantes, s'ha llançat molt bé a l'esquerra per acabar refusant amb les dues mans.

Al Girona li ha tocat patir en els últims minuts. Alcalá ha abortat la jugada de Juanma en el minut 82 i en el 88 el xut creuat de Nonó ha sortit fora. Al final, victòria del Girona per 0 a 1. La segona victòria dels de Pablo Machín com a visitants serveix l'equip català per sumar 21 punts i situar-se tercers en la classificació. De fet, el Girona queda en zona d'ascens directe, tenint en compte que el segon classificat és el Sevilla Atlètic, filial del Sevilla.