Els jugadors del Girona celebren un gol amb els seus afcionats
Segona

El Girona guanya l'Osca (1-2) i es manté en zona d'ascens directe

Els de Pablo Machín han capgirat un marcador advers i s'han imposat amb els gols de Portu i Borja

El Girona seguirà una setmana més en zona d'ascens directe. Els de Pablo Machín han aconseguit una victòria importantíssima per 1-2 en un dels camps més difícils de la categoria, El Alcoraz. I ho han fet, remuntant el gol inicial dels aragonesos.

En el minut 4, Nagore ha avançat l'Osca en la sortida d'un córner i ha transformat l'1-0 per als locals. El Girona, lluny d'encongir-se, ha buscat l'empat. Longo ha estat el primer d'avisar. L'empat ha arribat en el minut 12, amb una diana de Portu.

En el minut trenta, els blanc-i-vermells ja havien aconseguit capgirar el marcador, gràcies a l'associació Portu-Borja. Portu no hi ha arribat per controlar una pilota, però sí que ha estat a temps de passar-la a Borja, que, amb un xut creuat, ha situat l'1-2.

El Girona es manté en la segona posició i suma la tercera victòria consecutiva. Així, els gironins trenquen una ratxa de quatre triomfs seguits de l'Osca com a local.