Girona

El Girona guanya el Reial Madrid i s'apunta una victòria històrica a Montilivi (2-1)

Els de Pablo Machín han remuntat un gol d'Isco. Stuani i Portu han capgirat el marcador a la represa per aconseguir una victòria històrica

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Girona ha aconseguit una fita històrica. Els de Pablo Machín han guanyat el Reial Madrid en la primera visita del conjunt blanc a Montilivi (2-1) amb una remuntada històrica. Montilivi ha registrat la millor entrada de la temporada: 13.382 espectadors. La segona millor entrada va ser amb el Barça: 13.305.

El primer gol, del Reial Madrid, ha arribat amb una contra del conjunt blanc. Després d'una pilota al pal enviada per Maffeo el conjunt blanc ha fet un contraatac que ha acabat amb el gol d'Isco, que ha aprofitat un mal refús de Bono (0-1). El Girona, que havia començat molt bé el partit, s'ha vist superat per l'efectivitat de l'equip blanc, que ha marcat diferències en els primers compassos de partit.

Després del gol, el Girona ha reaccionat trepitjant amb perill l'àrea rival. En el minut 34, el Girona ha tingut el gol a tocar, amb la mala sort que la rematada de Portu, de cap, ha anat a parar al travesser de la porteria de Kiko Casilla (35'). El Madrid ha arribat al descans guanyant per la mínima després d'una primera part molt igualada, marcada per les dues pilotes al pal del conjunt català.

A la represa, Stuani ha sorprès el conjunt blanc empatant el partit amb un golàs. Gran jugada de Pere Pons, que refusa Nacho, la pilota li cau a l'uruguaià, que retalla a Nacho, i l'envia dins de la porteria de Casilla (1-1, minut 54). Els de Zidane encara es lamentaven de l'empat quan el Girona ha marcat el 2-1. Stuani es desmarca de Nacho, refús al segon pal i, de taló, Portu remata davant del porter blanc (2-1, 58').

El tercer dels de Machín ha estat a punt de caure en el minut 67, però Stuani ha perdonat davant de Casilla; el jugador del Girona pica la pilota, però aquesta marxa fregant el pal.

El Madrid ha començat a tancar el conjunt gironí amb la intenció d'almenys empatar el partit, a 15 minuts del final, però els de Pablo Machín han aguantat l'embranzida per embutxacar-se una victòria històrica.