El Girona guanya el Numància (2-1) en un partit marcat per les decisions arbitrals

El Girona guanya el Numància a Montilivi en un partit en què l'àrbitre ha assenyalat dos penals a favor del Girona i també ha expulsat dos jugadors del Numància

El tempteig i alguna arribada amb perill del Girona han estat protagonistes en un primer temps no gaire vistós. De fet, el Girona s'ha avançat des del punt de penal. L'àrbitre ha assenyalat penal de Juanma a Mata i Granell, des dels onze metres, ha anotat pels blanc-i-vermells. El Numància ha trobat l'empat des d'una acció a pilota parada. En un servei de córner, Cicinho, quan faltaven pocs minuts pel descans, ha rematat amb el cap una pilota que Becerra no ha pogut aturar.

La poca capacitat d'acció s'ha vist també en el segon temps, tot i que el Girona, a través de Sandaza, ho ha intentat tímidament. Jandro, al terreny de joc, també n'ha tingut una, i just després, l'àrbitre ha assenyalat el segon penal del partit quan Sandaza ha caigut davant de Julio Álvarez. El mateix Sandaza l'ha transformat. L'àrbitre ha continuat agafant protagonisme quan ha deixat el Numància amb 10 homes per l'expulsió de Gaffor, i més tard, Ripa ha vist la segona targeta groga i els numantins han quedat amb nou jugadors. Amb aquesta victòria, el Girona suma 51 punts i té la permanència virtualment assegurada.