Segona Divisió

El Girona guanya el Leganés a Butarque gràcies a un doblet de Sandaza (1-2)

El Girona ha guanyat el Leganés a Butarque (1-2). El conjunt gironí ha trencat amb una ratxa de dues derrotes consecutives amb rivals de la part alta de la classificació i suma tres punts que el situen en segona posició, en zona d'ascens directe. Mantonvani, pel conjunt madrileny i Sandaza pel gironí, per partida doble, han estat els autors del gols.

El Girona ha guanyat el Leganés a Butarque (1-2). El conjunt gironí ha trencat amb una ratxa de dues derrotes consecutives amb rivals de la part alta de la classificació i suma tres punts que el situen que el situen en segona posició, en zona d'ascens directe. Mantonvani, pel conjunt madrileny i Sandaza pel gironí, per partida doble, han estat els autors del gols.

Coris ha estrenat titularitat a Butarque ocupant un carril esquerre mermat per les lesions. El vent tampoc ha jugat a favor dels gironins que s'han vist sorpresos per un Leganés intens. Becerra ha aturat dues bones accions en els primers minuts de partit, fins que al 14 s'ha vist superat per Mantovani. Una falta lateral ha acabat pentinada pel central argentí del Leganés. Vint minuts després, en el que era la segona arribada dels gironins ha arribat l'empat. Eloi ha robat una pilota al mig del camp que ha cedit a Granell que ha assitit a un Sandaza que ha finalitzat amb un xut creuat.

A la segona part, el Girona ha jugat amb el vent a favor però no ha acabat de trobar la manera d'arribar a l'àrea contrària amb efectivitat. Una de les arribades l'ha protagonitzat Cifuentes que ha volgut sorprendre un Queco Piña que ha reaccionat allunyant la pilota. Els gironins han buscat el gol de la victòria després que Pablo Machín posés més pòlvora al terreny de joc. Els blanc-i-vermells, però, els ha faltat reacció i Becerra ha evitat el gol de Fran Moreno a boca de canó. Ja en temps afegit, els blanc-i-vermells han trobat els tres punts en una acció de Cristian Alfonso que Sandaza ha aprofitat el refús del porter. El Girona, amb 26 punts, acaba la jornada en segona posició empatat a 26 punts amb Las Palmas, primer, i Valladolid, tercer.