Primera

El Girona guanya el Leganés (3-0) i encadena quatre victòries seguides a casa

Stuani, Portu i Juanpe han marcat el gols del conjunt gironí, que ha viscut una nit de glòria culminada amb el debut del capità Eloi a Primera Divisió

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona es troba còmode a Montilivi on avui hi ha sumat la quarta victòria seguida davant d'un Leganés que arribava amb força baixes (3-0). Machín ha donat entrada a Aleix i Stuani i l'uruguaià s'ha fet notar. Abans del primer quart d'hora ja ha obligat Cuéllar a lluir-se. Pocs minuts després, Mateu Lahoz ha assenyalat penal per mans de Mantovani i Stuani ha transformat la pena màxima aconseguint el seu tretzè gol aquesta temporada. Rècord del davanter a Primera en el vuitè partit seguit que ha marcat a casa. Només Mantovani, amb una rematada que ha sortit fora, ha apropat realment el perill a la porteria del Girona en el primer temps. Els de Machín han fet el segon al minut 36, en una contra conduïda per Portu que ell mateix ha finalitzat amb una canonada imparable pel porter del conjunt madrileny.

El Leganés ha sortit més actiu al segon temps, però les arribades d'Ambrabat i El Zhar han estat tímides. El control del partit l'ha dut el conjunt gironí, que ha alentit el joc i ha defensat amb ordre. El capità Eloi ha debutat amb el Girona a Primera i just entrar en el terreny de joc, Juanpe ha fet el tercer després d'una acció a pilota parada. Amb la victòria, els gironins sumen 34 punts i tenen la permanència pràcticament al sac.