Futbol

El Girona guanya el Còrdova però perd Benja pel que queda de temporada (2-0)

El Girona se situa tercer després de guanyar per dos gols a zero el Còrdova en un partit en què ha perdut Benja pel que queda de temporada. El jugador blanc-i-vermell s'ha trencat el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en una acció amb Armando i estarà sis mesos de baixa.

Actualitzat
El Girona se situa tercer després de guanyar per dos gols a zero el Còrdova en un partit en què ha perdut Benja pel que queda de temporada. El jugador blanc-i-vermell s'ha trencat el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en una acció amb Armando i estarà sis mesos de baixa.

Després de la desfeta a Las Palmas, Dani Mallo ha tornat a la titularitat i Rubi ha fet debutar Moisés Hurtado. Els gironins han començat dominant l'enfrontament. Al minut quatre, Gerard Bordas generava la primera ocasió perillosa després d'una passada de Jandro. Al vint-i-dos, una acció entre Joselu i Mallo provocava que el jugador cordovès hagués d'abandonar el terreny de joc amb llitera. Malauradament no seria l'únic jugador que acabaria lesionat. El blanc-i-vermell Benja Martínez es perdrà el que queda de temporada després de trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en un frec a frec amb Armando. Dubarbier, pel Còrdova, generava l'última acció perillosa abans de la mitja part, a la qual arribava amb l'empat a zero al marcador.

A la segona, ha estat el Còrdova qui ha començat portant les regnes del partit fins que en el minut 58 l'àrbitre ha xiulat mans d'Armando dins l'àrea gironina. Jandro ha estat l'encarregat de transformar el penal i anotar el primer gol al marcador. El de Mieres marcava el seu setè gol de la temporada, el quart des de la pena màxima. Els cordovesos ho han continuat intentant però no han tingut sort de cara a porteria. Just abans d'acabar el partit, Acuña (que havia entrat pel lesionat Benja) ha posat la cirereta al pastís marcant el segon. Amb aquesta victòria, el Girona se situa tercer, a quatre punts del segon classificat, l'Almeria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut