Stuani festeja un gol amb el Middlesbrough (Reuters)
Girona

El Girona fitxa Christian Stuani per a les tres pròximes temporades

El davanter uruguaià, de 30 anys, s'ha compromès amb el club gironí per a les pròximes tres temporades, fins al juny del 2020

Actualitzat

El Girona FC i el Middlesbrough han arribat a un acord per al traspàs del davanter Christian Stuani. L'atacant uruguaià, de 30 anys, s'ha compromès amb el club gironí per a les pròximes tres temporades, fins al juny del 2020.

Stuani, que va començar la seva carrera en el futbol professional a l'Uruguai, va arribar a Europa el gener del 2008 quan va fitxar pel Reggina Calcio de la Serie A italiana. Després d'un any i mig al Calcio, l'agost del 2009 va marxar cedit a l'Albacete. Al club manxec va fer una gran temporada, amb 23 gols en 40 partits. El davanter encadenaria després dues cessions més, al Llevant i al Racing de Santander, fins que la temporada 2012-13 va ser traspassat al RCD Espanyol.

Al club blanc-i-blau, Stuani va jugar tres temporades i va signar un registre de 25 gols en més d'un centenar de partits. El juliol del 2015 va ser traspassat al Middlesbrough Football Club, club del qual procedeix. Stuani és el cinquè fitxatge del Girona per a la temporada del debut a Primera Divisió, després de les incorporacions de Gorka Iraizoz, José Aurelio Suárez, Bernardo Espinosa i Carles Planas.

Anar al contingut