Girona

El Girona FC prepara el partit al camp del Llevant amb molt bones vibracions

Després de la victòria històrica contra el Madrid, l'equip segueix preparant amb bon humor la visita -diumenge- al camp del Llevant, després de la històrica victòria contra el Madrid. Pablo Machín només té la baixa d'Alcalà i aquest dissabte donarà la llista de convocats

Josep M. PuigActualitzat

El bon humor s'ha instal·lat al Girona, i l'equip espera que aquest estat d'ànim continuï fins al final de la Lliga. L'entrenament d'aquest divendres, de baixa intensitat, ha permès als jugadors realitzar rondos que han demostrat l'estat de gràcia i alegria que viuen els gironins.

El porter, Yassine Bounou, que va prendre la titularitat a Gorka Iraizoz, ha guanyat els dos partits de Lliga i tot apunta que és mantindrà en l'onze titular.    

"Estic molt content amb la titularitat però també sento que la victòria del Madrid ja ha passat i ara venen etapes on hem d'estar a l'alçada i aquesta serà la nostra realitat fins a final de temporada", ha explicat després de l'entrenament "Bono".

L'internacional marroquí tornarà a casa la setmana que ve per preparar el transcendental partit classificatori per al mundial de Rússia, i serà rebut com un heroi després de ser el porter titular de la victòria contra el Madrid.

Pablo Machín només té la baixa d'Alcalà per jugar al camp del Llevant, i demà donarà la llista de convocats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut