Quique Cárcel
Quique Cárcel, director esportiu del Girona
Girona

El Girona farà entre 10 i 15 fitxatges aquest estiu

El director esportiu del club blanc-i-vermell, Quique Cárcel, espera que molts dels jugadors que falten per arribar siguin cedits pel Manchester City

Josep Maria PuigActualitzat

El director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, ha confirmat la notícia que va avançar ahir TV3 i a hores d'ara són 8 els futbolistes amb la presència garantida 100x100 a la 1a divisió: Bounou, Alcalà, Juanpe, Pere Pons, Granell, Borja , Aday i  Portu.

Amb aquest número baix de jugadors que queden per a l'estrena a l'elit estatal, Cárcel ha declarat que hi haurà moltes altes a l'equip durant l'estiu: "Entre 10 i 15 fitxatges segur que farem en aquest mercat", ha comentat. 

Entre els jugadors cedits aquesta temporada, el club ara mateix només treballa amb la possibilitat de repetir la cessió del jugador del Manchester City, Pablo Maffeo.

"Esperem que el màxim nombre d'altes siguin cedits del City, si poden ser 15 millor que un. Però no és fàcil perquè els jugadors del City el que volen es jugar amb el Manchester", ha explicat.

Pel que fa a la resta de jugadors de l'actual plantilla, com René, Ramalho, Sandaza i Eloi, que tenen contracte en vigor, el club els ha fet saber que no disposaran de gaire minuts a primera i, depenent dels moviments de mercat, seria millor buscar-se una sortida del club. "Són futbolistes amb contracte i ara dir al 100x100 que no estaran la temporada que ve no és fàcil", ha apuntat Cárcel

La resta de jugadors del Girona, en principi, el 14 de juliol, en l'inici de les proves físiques, ja no estaran a les ordres de Pablo Machín. Així, per exemple, el club considera que Coris i Alcaraz són jugadors amb projecció i se'ls buscarà una cessió.

Anar al contingut