Futbol

El Girona fa la feina i aconsegueix davant del Saragossa el punt que li feia falta per convertir-se en equip de Primera (0-0)

L'equip de Pablo Machín suma el punt que necessitava contra el Saragossa i puja per primer cop a la seva història a Primera Divisió. Jugadors i aficonats celebren l'ascens amb una gran festa a Montilivi.

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Un punt, el Girona en tenia prou d'arrencar un punt del duel contra el Saragossa per certificar l'ascens a la Primera Divisió, i ho ha aconseguit fent la feina amb un empat a 0.

Els de Pablo Machín han sortit força tancats en el seu camp davant d'un Saragossa que, amb l'empat, també en tenia prou per certificar la permanència. Possessions llargues i joc molt controlat per part de tots dos equips. Cap risc, tímides arribades que contrastaven amb la festa permanent que han viscut els més de 9.000 aficionats que omplien les graderies de Montilivi. Fins i tot, en algun moment, s'han sentit càntics animant el rival per posar fàcil l'empat.

El moment més emotiu ha estat en el minut 86, quan el capità Richy, que no havia pogut jugar en tota la temporada, ha pogut debutar i viure, en primera persona, el moment més important de la seva carrera esportiva.

Després de tres play-offs d'ascens frustrats, un amb Joan Francesc Ferrer "Rubi" a la banqueta i dos amb Pablo Machín, el Girona FC es converteix en equip de la Primera Divisió per la via directa.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut