Sobrino ha encadenat la segona titularitat de la temporada (LaLiga)
Futbol

El Girona fa bo un empat a Tenerife després de jugar gairebé tota la segona part amb un home menys

El Girona ha empatat amb el Tenerife a l'Heliodoro Rodríguez López. Els gironins s'han avançat al marcador amb gol de Sobrino però dos minuts més tard Omar ha igualat. L'expulsió de Javi Álamo a l'inici de la segona ha deixat els de Machín amb un home menys, però han sabut mantenir el marcador.

Cristina BusquetsActualitzat

L'inici a l'Heliodoro Rodríguez López no ha tingut un clar dominador. Girona i Tenerife han temptejat. La primera acció de perill ha arribat per part dels gironins. Un xut de falta de Felipe ha acabat amb una rematada de cap de Lejeune per sobre del travesser. Els canaris han respost ràpid, mitjançant Suso que també ha errat en la rematada. De fet, ha estat per les bandes per on el Tenerife ha buscat el perill. Abans de la mitja hora, Felipe ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit fora. A partir d'aquest moment, els locals han pressionat més amunt i Pedro Martín ha enviat una rematada a les mans de Becerra. En el tram final de la primera part, han arribat els gols. El primer, del Girona. En el minut 42, a partir d'una jugada col·lectiva. Javi Álamo ha centrat i Jairo ha rematat per Sobrino que, també amb una rematada de cap, ha superat el porter insular. En la següent jugada, el Tenerife ha empatat. Ho ha fet a pilota parada. Una falta llançada per Suso ha acabat amb Omar rematant escorat al pal, impossible per a Becerra. S'ha arribat al descans amb la igualtat del terreny de joc plasmada al marcador.

A l'inici de la segona, Sobrino ha tingut el segon, però el porter i el pal li ho han evitat. Just després Javi Álamo ha vist la segona targeta groga i ha acabat expulsat així com Machín que no ha vist de bon grat la decisió de l'àrbitre. Amb un home menys, el Girona ha sabut temporitzar el partit i fins i tot, ha pogut avançar-se al marcador. El Tenerife, a través de Suso també ha pogut fer el gol, però el seu xut de falta directa ha acabat refusat pel pal. El porter dels gironins ha estat providencial en el tram final, en el qual, altre cop s'han repartit les ocasions. El partit ha acabat igualat, com havia començat, un empat que no acaba de satisfer a ningú però que serveix per continuar sumant. 

 

Anar al contingut