Girona FC

El Girona espera obtenir mitja dotzena de cessions del Manchester City

Quique Cárcel i Pablo Machín són a Manchester per acordar quins jugadors del City arribaran cedits al Girona. Entre els noms que sonen n'hi ha d'interessants com els d'Aleix García, Marlos Moreno o Brahim Díaz.

Josep Maria PuigActualitzat

El Girona ja sap de primera mà que el City li facilitarà al màxim la confecció de la plantilla en el debut a la Primera Divisió. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, i l'entrenador, Pablo Machín, són des del dimecres a Manchester, on estan negociant. Preveuen comptar amb unes sis cessions del club anglès i així poder dedicar una part important del seu pressupost per a nous fitxatges.

El City té més de 30 jugadors cedits arreu del món i moltes joves promeses en equips inferiors. A part del retorn de Pablo Maffeo, en la línia defensiva el Girona podria pescar la jove promesa anglesa de 19 anys Tosin Adarabioyo, un dels grans valors del planter "citizen", que acaba de firmar el seu primer contracte professional.

Entre els cedits hi ha Jason Denayer. Té 21 anys i aquesta temporada ha jugat al Sunderland, però no repetirà cessió després de quedar últim a la Premier League.

Al mig del camp, la perla d'Ulldecona és la prioritat. Aleix Garcia, de 19 anys, amb gran talent i que hauria de portar el timó de l'equip. El migcampista també té arribada. En aquesta demarcació, el City disposa del jugador de Saragossa Paolo Fernandes, de 18 anys. Mitja punta esquerrà, ha fet molts gols en les categories inferiors.

I a la davantera és on el Girona vol complir molts somnis. El malagueny Brahim Díaz, de 17 anys, és la joia de la corona i ha fet gols de bella factura aquesta temporada. La Primera Divisió pot ser el seu trampolí.

El colombià Marlos Moreno, de 20 anys, que ha jugat cedit al Deportivo de la Corunya, espera demostrar a Girona el nivell de joc que va tenir amb l'Atlético Nacional a la Copa Libertadores.

I per últim, un jugador difícil que pot ser difícil de convèncer: Patrick Roberts, 20 anys, cedit al Celtic de Glasgow, amb experiència a la Champions i que ha marcat nou gols a la Lliga escocesa.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut