Futbol

El Girona espera, aquest vespre contra el Saragossa, certificar el seu ascens a Primera Divisió

El Girona torna a estar en una situació idíl·lica, només necessita un punt per fer història. A més, al rival, el Saragossa, li val el mateix resultat per assegurar-se la permanència matemàtica

Actualitzat

Només un punt. S'està fent pregar, però aquest diumenge (a les 20.00) podria ser el dia històric en què el Girona faci aquest petit pas que el separa de la Primera Divisió. Entre l'afició hi ha feina per contenir l'eufòria les hores prèvies del partit contra el Saragossa, però la plantilla mira d'aïllar-se per no ajornar més la consecució del somni.  

Els de Pablo Machín ja han perdut algunes oportunitats per certificar l'ascens, l'última la setmana passada al camp del Nàstic de Tarragona, un partit en què tan sols necessitaven un punt. Van començar guanyant, però van acabar perdent (3-1). Aquest diumenge, el Girona torna a estar en una situació idíl·lica, només necessiten un punt per fer història. A més, a tot això s'afegeix que al rival, el Saragossa, també li val el mateix resultat per assegurar-se la permanència matemàtica. Pablo Machín, en un atac de sinceritat, ha estat clar: "El sentit comú diu que, si a dues parts els convé alguna cosa, al final s'acaba produint".

Quatre dels cinc precedents entre Girona i Saragossa a Montilivi donarien l'ascens als catalans, ja que els aragonesos només han estat capaços de guanyar una vegada en les seves últimes cinc visites al fortí del Girona. Per al partit, Pablo Machín tan sols tindrà la baixa segura de Coris, que segueix recuperant-se de la seva lesió al colze. A més, tot i que Alcaraz, Maffeo i Pere Pons semblaven descartats per lesió, Machín va apuntar que malgrat que "seria arriscat que juguessin, encara hi ha alguna opció".

Durant la setmana, l'afició ha mostrat el seu suport a l'equip fins i tot amb pancartes a l'annex. Tenen ganes de celebrar un ascens. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut