El Girona es veu superat per un Betis amb candidatura per a l'ascens a Primera Divisió (2-1)

El Girona cau al Benito Villamarín davant d'un Betis que ha sortit a totes. Els gironins continuen sense saber superar un rival directe a la classificació

Amb els únics canvis de Cristian Gómez i Felipe, el Girona ha sortit al Benito Villamarín. Els andalusos han portat ben aviat el perill a l'àrea de Becerra, que s'ha encarregat de salvar les primeres envestides de Rubén Castro. El domini de la pilota era clarament verd-i-blanc, però Sandaza, en l'acció més clara de la primera part, ha estat a punt de marcar. Amb canvis de domini en el joc, els gironins han aconseguit pressionar a dalt durant alguns instants. Rubén Castro, Jorge Molina i les connexions amb Portillo han portat maldecaps als gironins, que han estat enfeinats traient pilotes de l'àrea com podien. Ramalho, Richy i Lejeune han estat fonamentals per a la contenció com Becerra per mantenir l'empat a zero amb el qual s'ha arribat al descans.

La bogeria de l'inici del segon temps ha estat l'avantsala del gol del Betis, que l'ha buscat desesperadament. Jorge Molina l'ha trobat amb un xut per baix que Becerra no ha pogut aturar. Tot i el gol en contra, el Girona no ha baixat els braços. El partit, però, se li ha complicat quan Ceballos ha anotat el segon després d'aprofitar un refús del pal en una primera acció de Jorge Molina. En el darrer minut, Granell, de falta directa ha anotat un golàs que ha estat insuficient per evitar la derrota dels gironins al Benito Villamarín.