Farid Boulaya, nou fitxatge del Girona
Girona

El Girona es reforça amb Farid Boulaya i descarta el fitxatge de Caicedo

El nou futbolista del conjunt gironí s'ha sotmès aquest dimarts a la revisió mèdica i s'ha compromès amb el club de Montilivi per tres temporades

Actualitzat

El Girona ha anunciat el sisè fitxatge per a la temporada que ve. Es tracta de Farid Boulaya, un mitja punta ofensiu algerià de 24 anys amb passaport francès que arriba procedent del Bastia. El reforç gironí s'ha sotmès aquest dimarts a la revisió mèdica i s'ha compromès amb el club de Montilivi per tres temporades. El nou jugador del Girona viatjarà aquesta nit a Manchester per incorporar-se dimecres als entrenaments amb l'equip.

Després de destacar fa dues temporades al Clermont, de la Segona Divisió francesa, el 2016 el Bastia va pagar 250.000 euros de traspàs per contractar-lo, però les lesions van frenar la seva progressió. La temporada passada, Boulaya només va disputar 17 minuts repartits en dos partits amb el primer equip del Bastia, l'últim l'11 de març.

Amb aquesta incorporació, el Girona ha descartat de forma definitiva el fitxatge del davanter equatorià Felipe Caicedo, que segueix buscant una sortida per deixar l'Espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut