Samuele Longo
Samuele Longo celebra el gol que li ha marcat al Sevilla

El Girona es referma de cap a les places d'ascens directe després de superar el Sevilla Atlètic (2-0)

Els gols de Longo i Sandaza, combinats amb l'empat del Getafe davant el Mirandés, atorguen un marge de sis punts als de Machín respecte al tercer classificat

Oriol VidalActualitzat

Ni tan sols el diluvi frena el Girona. Els de Machín, que han tingut la baixa d'última hora de Granell per un problema gàstric, han buscat l'atac directe buscant Sandaza i les segones jugades, però el primer temps ha estat pura lluita i poca precisió creativa. Fins a la mitja hora, només dos xuts desviats, d'Alcaraz i Aday. Els andalusos, per la seva part, han posat la por al cos en accions a pilota parada d'Ivi, sempre buscant les arribades al segon pal. La millor ocasió del primer temps, però, ha estat per a Samuele Longo, que, en una acció de lluita i habilitat als 38 minuts, ha trobat línia de xut a la frontal i la pilota ha fregat el pal. Sandaza també ho ha provat abans de marxar als vestidors, però sense fortuna.

En el segon temps, el Girona ha sortit a resoldre. Alcaraz i Longo han provat els reflexos de Caro amb dues grans accions personals. I a l'hora de partit, una acció d'estratègia dels de Machín ha valgut or: córner servit en curt per a la centrada d'Aday i rematada amb un gran gir de coll Longo. Vuit gols ja de l'italià. I la sentència ha arribat a vint minuts del final: gran rosca de Maffeo des de la dreta i espectacular rematada de cap de Sandaza, que ha superat per alt el porter sevillista. Triomf treballat que permet els de Machín fer-se forts en la segona plaça, amb sis punts de marge sobre el Getafe, que no ha passat de l'empat a casa (1-1) contra el Mirandés.