Futbol

El Girona es presenta amb il·lusions renovades després de fregar l'ascens a Primera la temporada passada

Algunes de les cares de decepció del juny s'han transformat en il·lusió en la presentació d'aquest dijous al vespre a la plaça de la Independència de la capital gironina

Cristina BusquetsActualitzat

Aquest dijous s'ha presentat un Girona que estrena president, però que manté l'entrenador i la columna vertebral que va fregar el somni de la Primera Divisió. D'aquí a deu dies comença la Segona A i l'objectiu és tornar a lluitar per les primeres posicions.

Difícilment els seguidors del Girona volen tornar a reviure els tràgics partits contra el Lugo i el Saragossa a Montilivi. Mai els blanc-i-vermells havien tingut Primera tan a prop. Però, per tornar a somiar en l'ascens, algunes de les cares de decepció del juny s'han transformat en il·lusió en la presentació d'aquest dijous al vespre a la plaça de la Independència de Girona.

Amb els nous propietaris, el Girona ha renovat el tècnic Pablo Machín, i algunes peces clau com Lejeune i Richy en defensa; el trident gironí del mig del camp amb Granell, Pere Pons i Eloi Amagat; i Felipe i Mata en punta.

A més, però, les incorporacions parlen de la voluntat del Girona de desafiar l'alternança de temporades dels últims anys: jugadors amb experiència a Primera, com Javi Álamo; a Segona, com Kiko Olivas i Clerc; i jugadors que han despuntat a Segona B, com Pol Llonch i Rubén Alcaraz.

Caldrà esperar més del compte per veure el debut del Girona a la Lliga: el partit contra el Bilbao Athletic s'ha posposat fins dilluns per no perjudicar la gespa de San Mamés, que el dia abans acollirà la visita del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut