Girona

El Girona, amb baixes, es prepara per al partit contra el Celta a Balaídos

Pablo Machín no pot comptar amb Àlex Granell, Eloi Amagat, Muniesa ni Timor en una sessió en què encara cueja el marcatge de Maffeo sobre Messi

Actualitzat

Després de la derrota dels de Pablo Machín a la jornada passada contra el Barça, el Girona ja s'entrena per preparar el partit que aquest divendres juguen a Balaídos contra el Celta (a les 21.00 hores).

Els de Pablo Machín segueixen amb baixes. Àlex Granell, Eloi Amagat, Muniesa i Timor no s'han entrenat i la seva participació per divendres és una incògnita. Els gironins són quarts per la cua, amb només 1 partit guanyat, 2 d'empatats i 3 de perduts.  

En acabar l'entrenament, el defensa Carles Planas ha parlat del marcatge de Maffeo a Leo Messi, que continua en boca de tothom. "No ha de ser còmode tenir un jugador sobre teu durant els 90 minuts. Però Messi ho va portar molt bé i en cap moment es va desesperar", ha assegurat.

El jugador de Sant Celoni només ha jugat 19 minuts aquesta temporada, en la primera jornada de lliga contra l'Atlético de Madrid i espera tornar a tenir minuts en el seu retorn a Balaídos després de recuperar-se d'una lesió. "Es un partit especial no només per tornar a casa meva on vaig jugar els últims tres anys, sinó per tornar a sentir-me futbolista després de la lesió", ha comentat Planas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut