Futbol

El Girona es juga l'ascens directe a Son Moix

Girona i Sporting de Gijón es juguen l'ascens directe aquesta jornada. Els de Girona s'enfronten al Mallorca, que no s'hi juga res; els asturians, al Sabadell, que necessita guanyar sí o sí per intentar aconseguir la permanència a la categoria

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Girona viatja a Mallorca per afrontar un partit clau per a les seves aspiracions de pujar a Primera Divisió de forma directa, a falta de dues jornades perquè es tanqui la Lliga Adelante. El seu rival, el Mallorca, no s'hi juga res, ja que va aconseguir la permanència fa diverses jornades. Pablo Machín compta amb tota la plantilla excepte Jonas Ramalho, que es va trencar el lligament creuat anterior de la cama esquerra contra l'Alabès.

L'Sporting de Gijón és l'altre equip que encara aspira a aquesta segona plaça de la classificació i, per tant, a aquest ascens directe de categoria. El Betis ja va aconseguir aquest passatge la setmana passada.

Els asturians, però, no ho tenen tan fàcil. Juguen a casa contra el Sabadell. Un Sabadell desesperat i necessitat de punts per a evitar el descens. Però els de Pitu Abelardo lluitaran fins al final per aconseguir l'ascens directe. L'última jornada la juguen contra el Betis, que ja té la feina feta, i pot resultar un rival més accessible.

El Barça B necessita un cop de sort

El Barça B rep el Leganés i està a l'espera d'una carambola per evitar el descens. Els filials blaugranes són cuers amb 36 punts i estan obligats a guanyar el seu partit per així poder tenir opcions de permanència si Osasuna i Racing de Santander no guanyen els seus partits.

Vinyals però, no ho té fàcil. L'equip està ple de baixes: Marxi Rolón, els sancionats Sergi Samper i Adama per acumulació de targetes, Grimaldo Calvet, Kaptoum, Costa, Juste i Gabarrón, són baixa per lesió.

El Llagostera s'enfronta al Mirandés, sense pressió

La UE Llagostera juga contra el Mirandés aquest diumenge a Palamós, en un partit on està tot el peix venut. Cap dels dos equips s'hi juga res. Els catalans ja van perdre totes les opcions de jugar el "play-off" d'ascens la setmana passada després de perdre contra l'Albacete (2-3) i el Girona (1-0). Tot i això, l'equip gironí ha completat una temporada històrica i ha certificat la seva permanència a la categoria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut