L'equip de Machín celebrant un gol. Agència Reuters
Girona FC

El Girona és el tercer millor equip ascendit a Primera Divisió de les últimes deu temporades

El Girona és, sens dubte, l'equip revelació de Primera i és el tercer millor equip acabat d'ascendir dels últims deu anys.

Jesús Malagón LázaroActualitzat

El Girona és el tercer millor equip acabat de pujar a Primera de les últimes deu temporades. Dels 29 equips que han pujat a primera divisió en els últims anys, només el Màlaga, amb 35 punts, i el Vila-real amb 40, superen els 31 que tenen els de Pablo Machín després de 22 jornades.

L'equip gironí s'ha convertit per mèrits propis en la gran revelació de la Lliga. Durant l'estiu, molts dels aficionats es temien que l'equip patiria per mantenir-se a la màxima categoria del futbol estatal, en l'any del seu debut. Però, realment, els gironins estan superant totes les expectatives de l'afició.

Amb només quatre fitxatges amb experiència a la categoria, (Bernardo, Stuani, Planas i Iraizoz), la resta dels integrants del grup són joves i sense experiència a Primera. Machín ha aconseguit fer un grup homogeni i ser un rival incòmode i dur.

Ara mateix estan a dos punts de les posicions que permeten jugar l'Europa League, i de ben segur que no renunciaran a res. Aquesta setmana tenen una visita a casa d'un rival d'entitat com és el Sevilla. Una prova més per aquest Girona que insta els aficionats a somiar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut